Angajatii RBS Romania, voluntari la Big Build 2011
Data publicarii: 20-10-2011 | Finante-Banci
Pentru a doua oara, RBS Romania a sprijinit proiectul Big Build, derulat de organizatia Habitat for Humanity Romania. In cadrul celei de-a treia editii, derulata in perioada 3-7 octombrie 2011, peste 200 de voluntari, din tara si din strainatate au construit in doar cinci zile, noua case pentru familii aflate in dificultate, in comuna Baltesti, judetul Prahova.
28 de angajati RBS Romania au facut parte din cele doua echipe de voluntari care au participat la Big Build 2011, contributia finala a bancii in proiect ridicandu-se la 17.800 euro. "Ne bucuram ca prin implicarea in proiectul Big Build am reusit sa contribuim la realizarea unor locuinte simple, sanatoase si decente in Baltesti, mai ales dupa ce am aflat situatia si povestea fiecarei familii beneficiare”, a declarat Marijana Vasilescu, Director Comunicare si Marketing, RBS Romania.
Beneficiarii proiectului, familii defavorizate, care pana nu demult locuiau in conditii saracacioase, au primit pe 7 octombrie cheile propriilor locuinte, in cadrul ceremoniei de inaugurare a caselor Habitat. "Le multumim tuturor celor care s-au implicat in acest proiect si ne-au oferit un sprijin valoros, fara de care nu am fi putut duce la bun sfarsit acest demers. Zambetele de pe chipurile beneficiarilor inseamna foarte mult pentru noi toti si ne bucuram ca ne-am putut respecta promisiunea” a declarat Emil Olteanu, Director Executiv, Habitat for Humanity Romania.
RBS Romania este partenerul fundatiei Habitat for Humanity inca din anul 2003.
Voluntarii bancii au mai participat pe santiere Habitat la Radauti (Suceava), Cluj-Napoca, Beius (Bihor) si Oarja (Arges). Habitat for Humanity este o organizatie non-profit recunoscuta la nivel global si, in acelasi timp, unul dintre cele mai mari ONG-uri din Romania. Misiunea fundatiei este de a lupta impotriva saraciei, oferind oamenilor aflati in dificultate conditii decente de trai si locuinte. Aflat la cea de-a treia editie, proiectul Big Build este unul dintre cele mai vizibile initiative de implicare sociala din Romania.
Printre proiectele comunitare in care s-a implicat RBS Romania de-a lungul timpului se numara 'Let's Do It, Romania!' (editia 2011), proiectul de impadurire 'Adopta un copac!', proiectul de economie-sociala 'Sacosa de panza', proiectul educational 'Regenesys', proiectul de colectare selectiva si reciclare 'Recicleta' organizate de ViitorPlus, 'Competitia Intreprinderilor Sociale' derulata de NESsT, programul educational ' Clasic e Fantastic', programul 'Tinere Talente' al Fundatiei Princepesa Margareta a Romaniei.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani