Germanos anunta intrarea in portofoliu a doua noi dispozitive GPS Smailo

Data publicarii: 10-10-2011 | IT&C

Doua noi modele de sisteme de navigatie GPS Smailo sunt disponibile in magazinele Germanos, avand preinstalate harti pentru 44 de tari din Europa, inclusiv Romania.

Aducand aceste noi modele de dispozitive GPS in buna sa traditie de a-si conecta clientii cu cele mai noi produse, Germanos urmareste sa isi mentina si consolideze pozitia printre liderii pietei de vanzare de sisteme de navigatie.

Smailo HDx 50 Travel si Smailo HDx 50 Photo sunt dispozitive cu ecran de 5 inci si rezolutie superioara, de 800x480 pixeli. Ambele dispozitive permit calcularea traseului in mai putin de o secunda, vizualizarea acestuia in format 3D si afisarea de informatii cu privire la timpul de parcurgere a traselui, limita de viteza, camerele de radar fixe si asistenta pe banda.

Smailo HDx 50 Travel poate fi conectat la internet prin Bluetooth si dispune de functii media precum vizualizare fotografii (JPG, BMP, PNG) si redare de fisiere audio (MP3, WMA) si video (ASF, AVI, WMV, 3GP, MP4 si FLV), respectiv citire eBook in format .txt. Software-ul de navigatie Mireo Don't Panic asigura cautarea de strazi, puncte de interes sau pe pe baza coordonatelor de longitudine si latitudine. De asemenea, Smailo HDx 50 Travel poate emite alerte de trafic in timp real si permite organizarea punctelor de interes pe categorii personalizate. Terminalul dispune de o capacitate de stocare de 4 GB pe memoria de tip Flash.

Smailo HDx 50 Photo se deosebeste de HDx 50 Travel prin faptul ca dispune de o camera foto/video digitala de 2 MP, ce permite inregistrarea video a traseului simultan cu ghidarea acestuia si modulul TMC (de emitere a alertelor de trafic in timp real). In plus fata de modelele mentionate anterior, HDx 50 Photo dispune de 2 sloturi pentru carduri de memorie, unul special pentru filmare/fotografiere.

Preturile dispozitivelor sunt: pentru HDx 50 Travel EU - 609 lei (TVA inclus), respectiv 749 lei (TVA inclus) pentru HDx 50 Photo EU.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: