Clientii Raiffeisen Bank pot plati facturile ENEL la bancomat
Data publicarii: 06-10-2011 | Finante-Banci
Clientii Raiffeisen Bank Romania isi pot plati factura de electricitate Enel la oricare dintre bancomatele bancii, fara niciun comision.
Plata facturilor poate fi facuta la oricare dintre cele peste 1000 de bancomate ale bancii din intreaga tara, functionale non-stop. Pentru a-si plati facturile, clientii Raiffeisen Bank au nevoie doar de cardul lor de debit sau de credit. Dovada platii poate fi obtinuta pe loc, prin chitanta eliberata la bancomat. Facturile pot fi platite si prin Internet banking.
Grupul Enel - prin Enel Energie si Enel Energie Muntenia - este furnizorul de energie electrica pentru peste 2,5 milioane de clienti din Banat (judetele Timis, Arad, Hunedoara, Caras-Severin), Dobrogea (judetele Constanta, Calarasi, Tulcea, Ialomita) si Muntenia (Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu).
Raiffeisen Bank isi diversifica constant gama de servicii pe care le ofera prin reteaua sa de bancomate. ATM-urile bancii permit plata facturilor pentru o serie de furnizori de utilitati (GDF Suez, ENEL Energie, ENEL Energie Muntenia, Wirom Gas si Salubris) si operatori de telefonie mobila (Vodafone si COSMOTE), iar in curand, banca va oferi si pentru alti furnizori de utilitati acest serviciu.
Banca pune la dispozitia posesorilor de card de debit multiple canale electronice de acces la serviciile si produsele sale: Internet banking (Raiffeisen Online), phone banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking) sau plata automata a facturilor prin Direct Debit. Principalele avantaje de care beneficiaza clientii care folosesc aceste canale sunt disponibilitatea lor 24 din 24 de ore, 7 zile din 7 si costurile mai mici.
Raiffeisen Bank are in prezent peste 1,3 milioane de utilizatori de carduri de debit si aproximativ 300 de mii de utilizatori de carduri de credit.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Cushman & Wakefield Echinox a asistat Kinstellar pe parcursul întregului proces de relocare a biroului în Globalworth Tower
- Studiu Deloitte: companiile imobiliare din sectorul comercial estimeaza o crestere a veniturilor in 2025
- Deloitte România a asistat investitorul imobiliar M Core Group în preluarea unui portofoliu de șapte mall-uri de la MAS PLC
- Rating VEKTOR maxim pentru comunicarea BT din 2024 cu investitorii și acționarii
- Record: Utilizatorii Revolut din România au realizat peste un miliard de tranzacții, în 2024
- Polița de călătorie standard nu acoperă accidentele survenite în timpul practicării sporturilor de iarnă
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des