RBS sustine Let's Do It, Romania! Inscrie-te si tu!
Data publicarii: 19-09-2011 | Finante-Banci
Anul acesta RBS Romania este partener principal al Let's Do It, Romania!, cel mai mare proiect de implicare sociala organizat in tara noastra.
"Responsabilitatea fata de mediu si fata de comunitate este o lectie pe care o invatam zi de zi, impreuna cu angajatii nostri. Prin proiectul Let's Do It Romania!, luam parte la cel mai important test al comportamentului ecologic. Speram ca in acest an vom reusi, impreuna cu organizatorii LDIR, sa crestem numarul celor care sunt dispusi sa dea acest test, pe 24 septembrie 2011”, a declarat Marijana Vasilescu, Director Comunicare si Marketing, RBS Romania.
Let's Do It! este o initiativa globala de ecologizare a zonelor afectate de deseuri, prezenta pana acum in peste 26 de tari din intreaga lume. Anul trecut, peste 200.000 voluntari au luat parte la Ziua de Curatenie Nationala, in cadrul primei editii a proiectului Let's Do It, Romania!. Cei care doresc sa participe la editia din acest an a proiectului se pot inscrie pe site-ul www.letsdoitromania.ro, la sectiunea Vreau sa ma inscriu!.
Angajatii RBS Romania au grija de mediu
De-a lungul timpului, RBS Romania a dezvoltat proiecte comunitare care vizeaza reducerea impactului asupra mediului si implicarea angajatilor. RBS Romania a organizat inca din 2008 campanii interne cu ocazia Zilei Internationale a Mediului (5 iunie), in care angajatii s-au implicat in actiuni educationale sau de voluntariat in folosul comunitatii.
In plus, RBS a implementat un program de reciclare pentru hartie, ambalaje PET, carton, sticla, becuri, metal si cartuse de imprimanta. Angajatii folosesc produse din hartie reciclata si becuri eficiente energetic, iar pentru a reduce emisiile generate de transportul cu masina si cu avionul, banca a adoptat un sistem de video-conferinte.
De asemenea RBS si angajatii bancii sprijina initiativele de dezvoltare durabila ale ViitorPlus, cum ar fi: proiectul de impadurire 'Adopta un copac!', proiectul de economie-sociala 'Sacosa de panza', proiectele educationale 'Turul Sustenabilitatii' si 'Regenesys', proiectul de colectare selectiva si reciclare 'Recicleta'.
Sediul central al bancii este gazduit de cladirea Lakeview, care se numara printre primele constructii din Romania certificate ecologic. RBS Romania este una dintre companiile verzi din Romania conform topului Green Business Index realizat de Asociatia Green Revolution in 2011, clasandu-se pe locul I la categoria Starea Cladirilor din sectorul servicii/ comert.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Cushman & Wakefield Echinox a asistat Kinstellar pe parcursul întregului proces de relocare a biroului în Globalworth Tower
- Studiu Deloitte: companiile imobiliare din sectorul comercial estimeaza o crestere a veniturilor in 2025
- Deloitte România a asistat investitorul imobiliar M Core Group în preluarea unui portofoliu de șapte mall-uri de la MAS PLC
- Rating VEKTOR maxim pentru comunicarea BT din 2024 cu investitorii și acționarii
- Record: Utilizatorii Revolut din România au realizat peste un miliard de tranzacții, în 2024
- Polița de călătorie standard nu acoperă accidentele survenite în timpul practicării sporturilor de iarnă
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des