Solutii software pentru racirea computerului

Data publicarii: 22-07-2011 | IT&C

 

Caldura excesiva afecteaza dispozitivele electronice, iar vara poate reprezenta o perioada grea pentru aparatura din casa. Iata cateva solutii utile pentru a proteja dispozitivele electronice de la supraincalzire: software-uri gratuite, compatibile cu Windows si Mac.

Feriti-va de temperaturile de vara, caldura excesiva fiind inamicul computerelor si al smartphone-urilor, tabletelor, playerelor MP3, notebook-uri, netbook-uri, hard drive-uri si aparatelor de fotografiat, relateaza webmasterpoint.org.

In cazul in care coloana de mercur se ridica, functionarea poate fi compromisa si datele risca sa se piarda. De aceea, se impune aplicarea celor mai adecvate masuri, indispensabile pentru a proteja dispozitivele electronice in cel mai bun mod.

Atentie la laptop-urile supraincalzite

Supraincalzirea acestora poate fi cauzata, de asemenea, de un efort excesiv al resurselor cauzat de utilizarea simultanaa prea multor programe. In acest caz, se impune utilizarea anumitor solutii preventive, cum ar fi aplicatiile dedicate pentru tinerea sub control a temperaturii procesorului.

Integral in Ziare.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: