Anul acesta, valoarea tranzactiilor imobiliare ar putea ajunge la 500 mil. €

Data publicarii: 04-01-2011 | Imobiliare



Se va consolida tendinta inceputa in 2010 privind dublarea de la an la an a investitiilor in proprietati comerciale
Valoarea tranzactiilor imobiliare ar putea ajunge in 2011 la 500 de milioane de euro, in crestere fata de nivelul inregistrat in anul precedent, potrivit estimarilor DTZ Echinox, care considera ca diferentele dintre asteptarile proprietarilor si cele ale investitorilor s-au diminuat.

"Cred ca anul 2011 va concretiza multe dintre asteptarile noastre din 2010, si anume atingerea unui volum investitional de aproximativ 500 de milioane de euro, majoritatea tranzac-tiilor fiind incheiate in T2 si T4. Suntem in discutii avansate in legatura cu lansarea unor proiecte noi, dezvoltate atat de investitori locali, cat si de cei internationali. Cu adevarat demne de semnalat sunt curajul si increderea pe care le manifesta capitalul local. In majoritatea cazurilor ne referim la achizitii de proprietati generatoare de venit", a declarat Cristian Ustinescu, Investment Director DTZ Echinox.

Ustinescu estima un nivel de 500 de milioane de euro si pentru 2010, insa tranzactiile incheiate in acest an au totalizat doar jumatate din prognozele consultantului.

 

integral in: Financiarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: