Zece fenomene de urmarit in industria IT si Telecom locala

Data publicarii: 04-01-2011 | IT&C


Tablet PC-urile, telefoanele inteligente si internetul mobil vor capta interesul romanilor in urmatoarele 12 luni
Care vor fi produsele si tehnologiile vedeta in 2011? Am ales 10 lucruri reprezentative pentru evolutia industriei locale de IT care vor capta atentia consumatorilor.

2011 va fi anul de "gratie" pentru multe fenomene si tehnologii in industria IT din Romania, producatorii si furnizorii de servicii organizandu-si strategia in functie de acestea. In masura in care consumatorii romani de tehno-logie sunt tot mai interesati de noile aparitii, fenomenele, tehnologiile sau produsele industriei locale de profil nu difera foarte mult de cele care suscita interes la nivel mondial.

Tablet PC-urile

Daca in 2010 tablet PC-urile au facut o impresie buna, dupa ce Apple a reusit sa vanda 3 milioane de iPad-uri in 80 de zile, 2011 se arata si mai interesant pe aceasta piata noua, mai ales in conditiile in care aceste dispozitive tind sa inlocuiasca netbookurile. Site-ul de stiri DigiTimes  arata ca anul acesta se vor comercializa aproximativ 65 de milioane de iPad-uri, in conditiile in care Apple va mai lansa cel putin o versiune a dispozitivului.

 

citeste mai mult: Financiarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: