Bancomatele BCR nu vor functiona in noaptea de luni spre marti
Data publicarii: 03-06-2010 | Finante-BanciBanca Comerciala Romana (BCR) a anuntat ca in noaptea de luni, 7 iunie, ora 24:00, pana marti, 8 iunie, la ora 8:00 functionarea bancomatelor (ATM-urilor) bancii va fi intrerupta pentru lucrarile de imbunatatire a serviciilor.
De asemenea, timp de 90 de minunte, luni ora 24.00 pana marti ora 01.30, vor fi oprite si tranzactiile la aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS). Banca precizeaza ca operatiunile prin canale alternative nu vor fi afectate de aceasta intrerupere. De asemenea, cardurile BCR vor putea fi folosite la bancomatele si POS-urile altor banci in aceasta perioada, se arata in comunicat.
BCR mentioneaza ca va imbunatati serviciile si va creste gradul de securitate al tranzactiilor efectuate la bancomatele sale. Clientii vor fi mai bine informati prin intermediul ecranelor ATM-urilor despre masurile de protectie impotriva fraudarii cardurilor, se arata in comunicat.
La retragerea de numerar din ATM, returnarea cardului bancar se va efectua inaintea eliberarii sumei solicitate de catre client. Prin operatiunea de retragere rapida se vor elibera 50 lei fata de 10 lei in prezent, potrivit bancii.
"Prin aceste lucrari vom creste gradul de securitate al tranzactiilor efectuate de toti posesorii de carduri la ATM-urile BCR si vom eficientiza timpul necesar clientilor pentru fiecare operatiune efectuata in reteaua bancii", a declarat directorul exectiv al Directiei Carduri BCR, Igor Zganjer.
BCR are in prezent o retea de 665 de unitati de retail, pentru populatie si microintreprinderi, precum si 48 de centre de afaceri corporate, dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari.
BCR emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS - peste 2.000 de bancomate si circa 17.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card.
NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani
- Stefanini Group îl numește pe Farlei Kothe în funcția de CEO pentru America de Nord, EMEA și APAC
- Punct de vedere EY România: Utilizarea Inteligenței Artificiale de către autoritățile fiscale: avantaje, riscuri și provocări