Raiffeisen Banca pentru Locuinte are site nou
Data publicarii: 21-08-2006O sectiune este dedicata noutatilor si stirilor in domeniul economic si financiar-bancar. Ca o noutate este si introducerea unui joc interactiv „Aduna cati mai multi banuti pentru LOCUINTA TA".
Pentru intrebari, sugestii si sesizari referitoare la functionalitatea site-ului clientii pot apela la adresa de e-mail info@railoc.ro sau la numarul de telefon de tip call-center: 2.333.000-333
Raiffeisen Banca pentru Locuinte S.A. si-a inceput activitatea in iunie 2004, fiind prima banca pentru locuinte din sistemul bancar romanesc. Produsul oferit este in lei si presupune existenta unei perioade minime de economisire, urmata de acordarea unui credit cu dobanda fixa pentru activitati in domeniul locativ. Capitalul social al bancii este in prezent echivalentul a 25 milioane de euro.
Activele Raiffeisen Banca pentru Locuinte au ajuns la 30 iunie 2006 la aproape 62 milioane Euro, dupa ce la sfarsitul anului trecut nivelul acestora era de 40 milioane Euro, echivalent RON. O tendinta ascendenta au avut si economiile clientilor. La sfarsitul primului semestru volumul total al economiilor clientilor se apropia de 41 milioane Euro. La sfarsitul lui 2005 acest indicator a atins cifra de 28 milioane Euro, fata de 22 milioane Euro nivelul prognozat.
Raiffeisen Banca pentru Locuinte a decis ca incepand cu luna iulie, programul de lucru cu clientii sa fie prelungit pana la ora 20, fiind astfel prima institutie financiar-bancara care decide sa aiba un astfel de program.
In prezent, in reteaua de distributie a Raiffeisen Banca pentru Locuinte lucreaza aproape 9.000 de colaboratori activi. In ultimele doua luni, Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a deschis reprezentante la Iasi, Cluj si Sibiu urmand ca in viitorul apropiat sa inaugureze si sediul din Timisoara.
Redactia BankNews.ro
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani