Porsche Leasing Romania a afisat afaceri de 72 milioane euro in semestrul I

Data publicarii: 22-09-2009 | Finante-Banci

Porsche Leasing Romania a incheiat 4.103 contracte noi de leasing auto de 72 milioane euro in primul semestru, in conditiile in care in primele sase luni din 2008 contractele de leasing financiar incheiate de Porsche Finance Group depaseau 221 milioane euro, potrivit datelor companiei.

"Leasingul financiar este produsul cu ponderea cea mai mare in portofoliul Porsche Finance Group (PFG), aproximativ 70% din totalul noilor contracte, creditul auto si leasingul operational ajungand acum la aproximativ 15% din noile contracte, fiecare", se arata in comunicatul transmis, marti, de companie.

In primul semestru din 2008, volumul contractelor de leasing financiar incheiate de Porsche Finance Group crescuse cu 8,6%, depasind 221 milioane euro, in conditiile in care aceasta ramura de activitate predomina portofoliul companiei, insumand 90% din totalul noilor contracte.

Porsche Leasing este prezent in Romania de zece ani, timp in care a finantat achizitia a peste 100.000 de masini, cu peste 2 miliarde euro.

Cu ocazia implinirii a zece ani de activitate in Romania, Porsche Leasing Romania ofera 10% discount la fiecare contract de leasing financiar, respectiv dobanda redusa cu 10%, taxa de management redusa cu 10%, taxa de servicii logistice redusa cu 10% si asigurare Casco redusa cu 10%.

Oferta este valabila in perioada 17 septembrie - 20 noiembrie 2009 pentru autoturismele noi apartinand marcilor holdingului Porsche Romania, respectiv Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche, care este disponibila in reteaua nationala a dealerilor auto Porsche Romania.

Porsche Leasing Romania este parte a Porsche Finance Group care ofera servicii financiare integrate exclusiv pentru cumparatorii de masini apartinand importatorului Porsche Romania, printr-o retea nationala ce cuprinde 89 de dealeri.

Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor holding-ului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche. Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: