Uniqa Asigurari a numit un austriac in functia de director de corporate business

Data publicarii: 09-09-2009 | Afaceri

Uniqa Asigurari l-a numit la inceputul lunii septembrie pe austriacul Walter Friedl ca director pentru activitatea de corporate business, in scopul dezvoltarii portofoliului de clienti corporatisti, prin oferirea de solutii de asigurare adaptate, a anuntat, miercuri, societatea de asigurari.

Uniqa Asigurari a infiintat recent departamentul de corporate business.

"Experienta domnului Friedl in domeniul corporate a fost acumulata pe parcursul activitatii incununate de succes in pozitia de consilier comercial al Ambasadei Austriei la Bucuresti (incepand din  anul 2002) si pe intreg parcursul celor 22 de ani de activitate diplomatica comerciala internationala", se arata in comunicatul Uniqa Asigurari.

Walter Friedl a fondat Clubul de afaceri austriac la Bucuresti, fiind totodata si presedintele acestuia, a mai anuntat societatea de asigurari.

Uniqa Asigurari, fosta companie Unita, a fost preluata la sfarsitul anului trecut de Uniqa de la Vienna Insurance Group (VIG). Unita era la finalul anului trecut pe pozitia a opta in clasamentul asiguratorilor din Romania, cu o cota de piata de 5,61%.

Compania si-a sporit de 3,7 ori profitul net in primul semestru al acestui an, pana la 5,2 milioane lei (1,2 milioane euro), in timp ce primele brute subscrise au scazut cu 8,2%, pana la 248,3 milioane lei (59 milioane euro).

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: