Kiwi Finance estimeaza intermedieri totale de 34 de milioane de euro
Data publicarii: 04-05-2009 | AfaceriKiwi Finance, jucator de pe piata brokerajului de credite, si-a propus pentru anul in curs consolidarea pozitiei de lider, in paralel cu atingerea unei cote de piata de 2% din volumul total al creditelor acordate de bancile comerciale, in crestere cu 0,3% fata de cota detinuta in prezent, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.
Astfel, pana la sfarsitul anului 2009, Kiwi Finance estimeaza ca va intermedia credite totale in valoare de 34 de milioane de euro. Dintre acestea, 30 de milioane de euro vor fi credite pentru persoane fizice si respectiv 4 milioane de euro, credite destinate IMM-urilor.
Noile obiective ale Kiwi Finance au fost stabilite luand in considerare o crestere de 10% a pietei de retail si marirea cotei de piata cu 0,3%.
"Lucram pe scenarii flexibile si bugete multianuale. Incepand cu luna octombrie 2008 si pana in prezent am trecut prin 3 etape de consolidare si reducere a costurilor, astfel incat suntem acum pe un palier ajustat noului context de piata, reusind sa pastram scalabilitatea business-ului si resursele de dezvoltare pe masura evolutiei pietei financiare. Am introdus 2 noi linii de business, consultanta companii si consultanta juridica si continuam extinderea prin francize. Echipa Kiwi este cea mai experimentata, omogena si consolidata din industrie, cu o istorie de 6 ani care practic coincide cu istoria retailului bancar de masa in Romania. Acest lucru reprezinta un ingredient absolut obligatoriu in succesul oricarei strategii pentru o perioada de criza", a declarat Anca Bidian, CEO Kiwi Finance.
Liniile de business Kiwi Finance sunt: IMM - consultanta credite & leasing, pachete salariale; persoane fizice -consultanta si planificare pe bugetul familiei si consultanta juridica.
Redactia BankNews.ro
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani