Intesa Sanpaolo Bank colaboreaza cu Unimpresa
Data publicarii: 05-03-2009 | AfaceriIntesa Sanpaolo Bank Romania si Unimpresa, asociatia patronala a investitorilor italieni din Romania, au realizat recent un protocol de colaborare pentru promovarea serviciilor bancare in cadrul tuturor asociatiilor investitorilor straini, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Potrivit acestui acord, Intesa Sanpaolo Bank va pune la dispozitia tuturor partenerilor asociati Unimpresa intreg portofoliul sau de produse si servicii prin intermediul structurii sale specializate - departamentul International Desk.
"Acordul cu Unimpresa continua seria parteneriatelor strategice pe care Intesa Sanpaolo Bank le-a realizat cu alte organizatii si asociatii cum ar fi EximBank. Aceste acorduri au ca obiectiv facilitarea accesului clientilor la servicii bancare de calitate oferite de reteaua globala a celui de-al treilea grup bancar din Europa. Intesa Sanpaolo asigura astfel suport si finantare pentru dezvoltarea afacerilor clientilor sai de pretutindeni", a declarat Nicola Calabro`, Director General Intesa Sanpaolo Bank.
Departamentul International Desk din cadrul Intesa Sanpaolo Bank ofera asistenta investitorilor straini care opereaza deja sau doresc sa initieze o activitate in Romania. Acesta structura are rolul de a consolida sinergiile si know how-ul la nivelul intregului grup Intesa Sanpaolo in beneficiul clientilor din fiecare tara in care grupul a investit.
"Unimpresa si-a propus sa sustina eficient si activ mediul de afaceri local pentru a facilita si a accelera ritmul de crestere a investitiilor si schimburilor comericiale dintre Italia si Romania. Ca o dovada in acest sens, schimbul comercial intre cele doua tari a depasit in 2008 suma de 11,5 miliarde euro, cu 50% mai mare decat cel cu Japonia, dublu fata de cel cu India si reprezentand jumatate din schimburile cu tari foarte mari cum sunt China si Rusia", a precizat Marco Rondina, Director General Unimpresa.
Redactia BankNews.ro
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice