Lantul hotelier Radisson SAS isi schimba denumirea in Radisson Blu

Data publicarii: 09-02-2009 | Afaceri

Lantul hotelier Radisson SAS isi va schimba denumirea in Radisson Blu, ca urmare a incheierii colaborarii intre Radisson si SAS Group, se arata intr-un comunicat al grupului de hoteluri.

Reprezentantii Radisson, compania a grupului Rezidor, au explicat ca trecerea de la SAS la Blu va urmari o evolutie graduala de-a lungul anului 2010.

"In prezent operam sau avem in dezvoltare peste 200 de hoteluri, iar schimbarea denumirii a fost gandita astfel incat sa evitam orice intrerupere inutila a activitatii, obtinand in acelasi timp un impact maxim", a spus senior vicepresedintele Radisson, Thorsten Kirschke.

Potrivit acestuia, noua denumire, "Blu" a fost alegerea in urma unui amplu studiu de piata menit sa identifice cel mai potrivit element de identitate vizuala care sa inlocuiasca caseta albastra cu insemnele SAS. "Noul element adaugat numelui Radisson.

Rezidor, unul dintre primele cinci grupuri la nivel mondial in domeniul hotelier, detine in Romania cel mai mare hotel din reteaua Radisson SAS din Europa de Est. Inaugurat in septembrie 2008, hotelul Radisson SAS din Bucuresti este cel mai mare hotel de cinci stele din Romania.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: