Exploreaza epavele sau coralii din adancurile marilor si oceanelor, prin Google Ocean

Data publicarii: 03-02-2009 | IT&C

Utilizatorii Google vor putea explora adancurile oceanelor chiar din fata calculatorului, prin intermdiul noului Google Ocean. Noul program va fi lansat saptamana viitoare la Academia de Stiinte din California. tilizatorii care descarca acum software-ul Google Earth pot ''zbura'' deja in jurul unui glob virtual, construit cu ajutorul a milioane de imagini prin satelit.

Lansat de motorul de cautare prin internet in 2006, Google Earth permite utilizatorilor sa plimbe pe strazile oricarui oras din lume si in jurul cladirilor 3D, si chiar sa exploreze galaxiile cerului.

Google Ocean va fi lansat saptamana viitoare, la Academia de Stiinte din California. Noul program va permite vizualizarea topografiei subacvatice, dar si a stratului situat imediat sub fundul marii, informeaza dailymail.co.uk.

De asemenea, Google Ocean ar putea utiliza fotografii luate sub apa, sau ar putea lasa utilizatorilor posibilitatea de a vizita virtual Marea Bariera de Corali sau epavele de pe fundul oceanului.

Google Ocean va fi lansat in prezenta fostului vicepresedinte Google, Al Gore, si al actualului presedinte executiv Eric Schmidt.

Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: