Orange aduce iPhone3G in Romania pe 22 august
Data publicarii: 06-08-2008 | IT&COrange Romania va aduce in tara noul iPhone 3G pe data de 22 august, aparatul imbinand toate caracteristicile iPhone cu capabilitatile retelei 3G, se arata intr-un comunicat de presa, transmis, miercuri, de compania de telefonie mobila.
iPhone 3G permite viteze de doua ori mai mari decat in cazul modelului precedent (pe baza testelor 3G si EDGE. Vitezele obtinute variaza in functie de conditiile din retea), are GPS incorporat pentru utilizarea serviciilor mobile de localizare si software-ul iPhone 2.0 care include accesul la Microsoft Exchange ActiveSync si ruleaza sute de aplicatii ale altor dezvoltatori, disponibile prin noul App Store.
"Suntem incantati ca suntem singurul operator care aduce in Romania iPhone 3G. Datorita retelei broadband extinse care permite transferul datelor la viteze 3G/HSDPA, clientii Orange din Romania vor avea posibilitatea sa se bucure de o experienta completa iPhone 3G incepand din data de 22 august", a declarat CEO Orange Romania, Richard Moat.
Pe data de 22 august, la ora 00:00, Orange va deschide simultan portile a 6 magazine Orange din tara, unde clientii Orange sunt asteptati sa ia parte la lansarea oficiala a iPhone: Orange concept store din Bucuresti si magazinele Orange din Iasi (Bd. Anastasie Panu), Cluj (Bd. 21 Decembrie), Brasov (St. Muresenilor), Timisoara (Bd. Republicii) si Constanta (Sos. Stefan cel Mare).
Incepand din 7 august, clientii isi pot inregistra online pre-comanda la adresa de web a Orange Romania.
O retea extinsa care se bazeaza pe tehnologiile EDGE, Wi-Fi, 3G si HSDPA ofera clientilor posibilitatea sa beneficieze de internetul mobil oricand si aproape oriunde. In plus, Orange va lansa noi planuri tarifare si beneficii pentru clientii iPhone 3G.
Noul model iPhone compatibil 3G a fost lansat in Austria, Portugalia si Elvetia incepand cu 11 iulie, in Franta din 17 iulie, iar pe celelalte piete din Europa, Orientul Mijlociu si Africa va fi lansat in cursul acestui an, potrivit reprezentantilor Orange si Apple.
Orange este lider de piata in Romania cu 10,088 milioane de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 173 milioane de clienti pe cinci continente.
La sfarsitul lunii iunie 2008, Orange Romania avea venituri de 321 milioane de euro, in crestere cu 8,8% in al doilea trimestru fata de aceeasi perioada a anului precedent. Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 89 de magazine in toata tara.
NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România: Războiul fiscal-tarifar între SUA și restul lumii - unde e România?
- Meta Estate Trust anunță un profit net de aproape 11 milioane de lei în 2024, creștere de 15%
- Studiu EY Vehicule Electrice: Încărcarea inteligentă și bidirecțională devin esențiale pentru reducerea costurilor, stabilitatea rețelei și integrarea de regenerabile
- Piata hoteliera din Romania atinge un nou maxim, inregistrand cel mai mare numar de turisti din ultimele 3 decenii
- Banca Transilvania - rezultate financiare 2024
- Grupul BCR, rezultate 2024
- Banca Transilvania și OTP Bank România au devenit o singură bancă
- Studiu Deloitte: utilizarea inteligenței artificiale generative va dubla consumul de energie electrică al centrelor de date la nivel global până în 2030
- Cushman & Wakefield Echinox a asistat Kinstellar pe parcursul întregului proces de relocare a biroului în Globalworth Tower
- Studiu Deloitte: companiile imobiliare din sectorul comercial estimeaza o crestere a veniturilor in 2025
- Deloitte România a asistat investitorul imobiliar M Core Group în preluarea unui portofoliu de șapte mall-uri de la MAS PLC
- Rating VEKTOR maxim pentru comunicarea BT din 2024 cu investitorii și acționarii
- Record: Utilizatorii Revolut din România au realizat peste un miliard de tranzacții, în 2024
- Polița de călătorie standard nu acoperă accidentele survenite în timpul practicării sporturilor de iarnă
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii