Volksbank Romania a deschis doua centre pentru companii mari la Timisoara
Data publicarii: 05-06-2008 | Finante-BanciVolksbank Romania si Investkredit Bank (membre ale grupului austriac Volksbank) au inaugurat recent la Timisoara doua centre specializate dedicate exclusiv clientilor corporativi, ca urmare a dezvoltarii activitatilor de corporate banking pe piata locala, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.
Prin intermediul noului centru regional din Timisoara, Investkredit Bank ofera o mai buna acoperire a clientilor corporativi din regiunea de Vest a tarii, raspunzand in acest fel nevoilor de finantare pe termen mediu si lung destinate dezvoltarii companiilor, investitiilor in sectorul imobiliar si al achizitiilor de companii. Printre proiectele derulate in Timisoara se numara finantarea complexului de birouri City Business Centre, precum si proiecte greenfield pentru lantul de hipermarketuri REAL.
"Timisoara, dar si orasele din regiune, cunosc un adevarat boom al dezvoltarii economice, atat ca urmare a investitiilor straine care tintesc aceste zone cat si ca evolutie rapida a antreprenoriatului local, genarand astfel necesitatea unui centru de finantari complexe si specializate. Investkredit recunoaste aceasta oportunitate si ofera prin noul centru regional din Timisoara o echipa de specialisti locali, impreuna cu know-how al unei institutii internationale, care sa raspunda rapid si eficient nevoilor de finantare ale investitorilor din regiune," spune Claudius Ferentz, Directorul Executiv al reprezentantei din Romania a bancii Investkredit.
Timisoara este al doilea oras, dupa Bucuresti, ca marime a portofoliului de credite corporate, devenind al doilea centru regional al Volksbank in Romania ce ofera servicii bancare pentru clientii corporativi din regiunea Timisoarei si centrele de afaceri importante din Transilvania. Centrul Regional Corporate Timisoara numara in prezent 8 reprezentanti locali sub conducerea lui Adrian Albu, Director Regional Clienti Corporate si IMM.
"Avand in vedere potentialul de dezvoltare al orasului Timisoara si al regiunilor invecinate, Volksbank Romania a decis sa creeze un centru specializat pentru a deservi nevoile tranzactionale, de cash management si finantare ale segmentului de clienti corporativi din aceasta zona", a declarat Simona Fatu, Vicepresedinte Volksbank Romania.
Pe langa cele doua mari centre corporate din Bucuresti si Timisoara, Volksbank Romania este prezenta si ofera servicii bancare universale destinate clientilor corporativi in orase precum Alba Iulia, Cluj, Oradea, Iasi, Piatra Neamt, Suceava, Galati, Pitesti, Constanta, RM Valcea, Craiova, Sibiu, Brasov.
Redactia BankNews.ro
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- BT: Finantare pentru Simtel pentru finalizarea unui parc fotovoltaic in Giurgiu
- UNSICAR: Checklist de siguranță în vacanța de Paște
- Studiu EY România: Românii prioritizează calitatea și reducerile pentru Sărbătorile de Paște 2025
- #DreptulLaBanking: Protejează-ți datele financiare de Paște
- Studiu EY: Listările publice globale în T1 2025: între provocări și incertitudini
- Divizia de Property Management a Colliers preia administrarea cladirii de birouri Victoria Center
- Piața centrelor de date din România este în etapa gain momentum
- Salt Bank aniversează un an de la lansare cu un nou record: peste 500.000 de clienți
- Studiu EY: Companiile se vor confrunta cu schimbări majore ale politicilor fiscale și comerciale la nivel global
- Skanska a semnat vanzarea cladirii de birouri Equilibrium 1 catre fondul de investitii Gordiusz Private Equity
- EY-Parthenon a asistat acționarii Forza Rossa și British Motors în vânzarea dealerilor auto Ferrari și Aston Martin în România
- Colliers: Oferta redusă și creșterea chiriilor îngreunează accesul la spații moderne de birouri
- EY România: Războiul fiscal-tarifar între SUA și restul lumii - unde e România?
- Meta Estate Trust anunță un profit net de aproape 11 milioane de lei în 2024, creștere de 15%
- Studiu EY Vehicule Electrice: Încărcarea inteligentă și bidirecțională devin esențiale pentru reducerea costurilor, stabilitatea rețelei și integrarea de regenerabile