KD Capital Management reduce comisioanele de tranzactionare
Data publicarii: 22-05-2008 | BursaKD Capital Management a redus, incepand de miercuri, comisioanele aferente serviciilor de brokeraj cu valori cuprinse intre 13 si 17%, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Decizia SSIF KD Capital Management vine ca urmare a anuntului Bursei de Valori Bucuresti de a reduce comisioanele de tranzactionare cu 10%.
"Prin politica de comisioane practicata, KD vine in intampinarea asteptarilor investitorilor si incurajeaza clientii care inregistreaza rulaje importante. Credem ca decizia BVB va determina o crestere a numarului de investitori la bursa si sporirea increderii acestora pentru produsele oferite pe aceasta piata" a declarat Silviu Enache, presedinte KD Capital Management.
Pentru o investitie de minim 10.000 RON, comisionul va scadea de la 1,50% la 1,30% pe tranzactie. O noua facilitate oferita clientilor de KD Capital Management este reducerea comisionului in functie de rulajul mediu pe ultimele trei luni. Pentru o valoare initiala de minim 10.000 RON, cu un rulaj minim de 10.000 RON in ultimele trei luni, clientul beneficiaza de un comision de 1,10% pe tranzactie.
Pentru principalul produs oferit de SSIF KD Capital Management, Administrarea de Conturi Individuale (Private Wealth Management) societatea a decis reducerea comisioanelor de tranzactionare cu peste 14 puncte procentuale. "Private Wealth Management", PWM, consta in administrarea conturilor individuale de investitii. PWM se adreseaza in special clientilor cu economii medii si ridicate care nu au timpul si/sau informatiile necesare pentru a-si administra singuri activele. Principalele instrumente investitionale pentru acest produs il reprezinta valorile mobiliare listate la Bursa de Valori Bucuresti.
Redactia BankNews.ro
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice