Opel Insignia va fi lansat in noiembrie in Romania
Data publicarii: 03-05-2008 | AutoNoul model de clasa medie superioara a celor de la Opel va fi prezentat la Salonul Auto din Londra.
Raspunsul gigantului General Motors la concurentii din clasa medie superioara precum Volkswagen Passat sau Ford Mondeo se va numi Insignia. Opel a prezentat deja primele fotografii oficiale ale noii masini, care va fi prezentata in varianta finala de productie cu ocazia Salonului International de Automobile din Londra, care va incepe pe 22 iulie.
Potrivit oficialilor GM Southeast Europe, Insignia va fi lansata in Romania, cel mai probabil, in luna noiembrie. In clasa medie superioara, Insignia nu se remarca numai prin lungimea de 4,83 de metri, ci si prin gama larga de motorizari si posibilitatea echiparii autoturismului cu un sistem de tractiune integrala.
Plansa de bord incadreaza panoul de instrumente, pana la portiere, sub forma unei aripi, in timp ce lumina de culoare rosie din habitaclu se va regasi si la viitoarele modele Opel.
In ceea ce priveste sistemul de iluminare, farurile adaptive sunt disponibile in noua setari diferite pentru fascicule, care se regleaza automat pentru a se adapta la diverse situatii de conducere. Insignia a fost conceputa inca de la inceput in doua variante, cu tractiune fata si tractiune integrala, aceasta din urma purtand numele de "Adaptive 4x4".
Sapte variante de motorizare vor fi disponibile, toate indeplinind normele Euro 5 in ceea ce priveste emisiile poluante. Cele patru tipuri de motoare pe benzina incep cu versiunea cu patru cilindri, de 115 cai-putere si ajung la modelul V6, cu 260 de cai-putere.
Cele trei noi motoare diesel cu injectie directa au o capacitate cilindrica de 2 litri si o putere cuprinsa intre 110 si 160 de cai-putere. Ulterior, gama motoarelor Insignia va fi imbogatita cu o versiune EcoFLEX, care va avea avantajul unor emisii de bioxid de carbon foarte reduse.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Cushman & Wakefield Echinox a asistat Kinstellar pe parcursul întregului proces de relocare a biroului în Globalworth Tower
- Studiu Deloitte: companiile imobiliare din sectorul comercial estimeaza o crestere a veniturilor in 2025
- Deloitte România a asistat investitorul imobiliar M Core Group în preluarea unui portofoliu de șapte mall-uri de la MAS PLC
- Rating VEKTOR maxim pentru comunicarea BT din 2024 cu investitorii și acționarii
- Record: Utilizatorii Revolut din România au realizat peste un miliard de tranzacții, în 2024
- Polița de călătorie standard nu acoperă accidentele survenite în timpul practicării sporturilor de iarnă
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des