Angajatii pot alege singuri unde vor sa faca trainingurile
Data publicarii: 25-10-2007 | HR/CariereSa lucrezi intr-o firma de audit si consultanta financiara nu presupune numai sa vii zilnic la serviciu imbracat la costum, ci si sa iti placa sa lucrezi cu cifrele si cu oamenii, noteaza Gandul. Tocmai de aceea, dincolo de pregatirea strict profesionala, in KPMG Romania se pune foarte mult accentul pe educatie.
Potrivit reprezentantilor sai, de 15 ani de cand este in Romania, KPMG schimba nu numai oamenii pe care ii angajeaza, cat si societatea, clientii fiind primii care imprumuta din "filosofia" societatii. Spre exemplu, angajatii sunt incurajati sa se implice in comunitate prin activitati de Corporate Social Responsability (CSR), mai ales pe partea de sustinere si sponsorizare a activitatilor ce tin de domeniul artelor.
Lucrarile artistilor sustinuti de KPMG sunt expuse in nou sediu al companiei, in zona receptiei si a salilor de conferinta de la parter.
La KPMG se vorbeste "o singura limba"
Prezenta companiei in 148 de tari si interactiunea continua intre birourile KPMG ii obliga pe toti cei care lucreaza in aceasta companie "sa vorbeasca aceeasi limba", ceea ce ii ajuta in relatiile cu clientii, indiferent de unde ar fi acestia.
In aceasta idee, societatea si-a perfectionat un sistem periodic de training care permite angajatilor sa participe la o serie larga de cursuri pe diferite subiecte, de la cele strict tehnice, precum aspectele fiscale, pana la cele care urmaresc dezvoltarea unor abilitati de prezentare. Indiferent de natura lor, acestea se fac dupa o metodologie unica valabila in toate filiale, angajatii KPMG avand astfel posibilitatea sa se duca la training-uri "peste tot in lume".
Romani nu pleaca peste hotare numai cand trebuie sa invete, ci si atunci cand au ce sa-i invete, la randul lor, pe colegii din alte state. Despre pregatirea profesionala a celor care lucreaza in KPMG Romania vorbesc si rezultatele foarte bune obtinute de acestia la admiterea ca membri ai unor organisme internationale de profil, ca de exemplu Asociatia Expertilor Contabili Certificati.
Asa se explica si faptul ca foarte multi sunt apreciati pe plan international, unii primind oferte de munca de la alte reprezentante KPMG de peste hotare. O parte dintre acestia au plecat deja sa lucreze pentru clientii din alte tari, iar o alta parte au preferat sa ramana in tara chiar daca au primit oferte din Statele Unite, in conditiile in care nu mai exista discrepante salariale mari.
Integral in Gandul
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România: Războiul fiscal-tarifar între SUA și restul lumii - unde e România?
- Meta Estate Trust anunță un profit net de aproape 11 milioane de lei în 2024, creștere de 15%
- Studiu EY Vehicule Electrice: Încărcarea inteligentă și bidirecțională devin esențiale pentru reducerea costurilor, stabilitatea rețelei și integrarea de regenerabile
- Piata hoteliera din Romania atinge un nou maxim, inregistrand cel mai mare numar de turisti din ultimele 3 decenii
- Banca Transilvania - rezultate financiare 2024
- Grupul BCR, rezultate 2024
- Banca Transilvania și OTP Bank România au devenit o singură bancă
- Studiu Deloitte: utilizarea inteligenței artificiale generative va dubla consumul de energie electrică al centrelor de date la nivel global până în 2030
- Cushman & Wakefield Echinox a asistat Kinstellar pe parcursul întregului proces de relocare a biroului în Globalworth Tower
- Studiu Deloitte: companiile imobiliare din sectorul comercial estimeaza o crestere a veniturilor in 2025
- Deloitte România a asistat investitorul imobiliar M Core Group în preluarea unui portofoliu de șapte mall-uri de la MAS PLC
- Rating VEKTOR maxim pentru comunicarea BT din 2024 cu investitorii și acționarii
- Record: Utilizatorii Revolut din România au realizat peste un miliard de tranzacții, în 2024
- Polița de călătorie standard nu acoperă accidentele survenite în timpul practicării sporturilor de iarnă
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii