OTV, campionul amenzilor de la CNA
Data publicarii: 05-10-2007 | MediaTeleviziunea lui Dan Diaconescu a primit anul acesta 20 de amenzi, in valoare de circa 80.000 de euro, noteaza Adevarul. OTV este cea mai indisciplinata televiziune din audiovizualul autohton. Primeste o caruta de amenzi, dar le contesta in instanta. Are pe rol in acest an 15 procese cu CNA. Cele mai cuminti televiziuni sunt TVR 1 si Pro TV, fara nicio amenda.
Indisciplina OTV a devenit o rutina pentru membrii CNA. Amenzile primite au devenit o obisnuinta pentru OTV, al carui patron, Dan Diaconescu, ori de cate ori are ocazia, se "plange" de "tratamentul nedrept" la care este supus de Consiliu.
Fanii postului (din ce in ce mai multi in ultima vreme) sunt insensibili la sanctiunile acestuia. OTV este lider detasat in topul "amendatilor", cu 20 de amenzi, in valoare totala de 260.000 de lei (circa 80.000 de euro). La mare distanta se afla Prima TV, cu opt amenzi luate in acest an, insumand 82.500 lei, si National TV - sase amenzi valorand 73.000 lei.
Ceva mai "cuminti" au fost B1 TV (50.000 lei), Antena 1 (45.000 lei), nou-venitul pe piata, Kanal D (35.000 lei) si MTV (25.000). Realitatea TV si Acasa TV s-au "pricopsit" fiecare cu amenzi sub 10.000 lei, cuantum minuscul la valoarea veniturilor pe care le obtin zilnic din publicitate. CNA nu l-a iertat nici pe "anonimul" Cosmos TV, aplicandu-i o "corectie" de 5.000 de lei.
De remarcat faptul ca TVR1 si Pro TV s-au comportat in acest an ca niste "maicute", ocolind rusinea unei amenzi si fiind doar mustrate cu cateva somatii. In total, CNA a impartit pe piata tv 61 de amenzi, in valoare de 627.000 de lei, adica 190.000 de euro. E mult, e putin? Este valoarea unui apartament cu trei camere intr-un bloc recent construit.
Integral in Adevarul
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani