Peste 1.000 de firme participa anul acesta la Targul Tehnic International Bucuresti
Data publicarii: 02-10-2007 | AfaceriUn numar de 1.039 de firme, dintre care 53% romanesti, participa la Targul Tehnic International Bucuresti (TIB) care a inceput marti la Romexpo, numarul expozantilor fiind cu circa 15% mai mare decat anul trecut.
TIB 2007 inregistreaza o crestere a suprafetei de expunere cu peste 20% fata de editia desfasurata anul trecut. Suprafata ocupata de expozanti este 54.000 metri patrati, din care 42.000 metri patrati in interior si 12.000 metri patrati pe platformele exterioare.
"Aceasta evolutie pozitiva se datoreaza, in principal, dezvoltarii sectorului de inginerie mecanica, Tooltech, care a consemnat o crestere cu 30% fata de editia precedenta, precum si integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, fapt care a contribuit, de altfel, si la cresterea numarului de participanti din strainatate si a suprafetei solicitate de acestia", au declarat reprezentantii Romexpo.
Companiile participante la cea de-a 33-a editie TIB provin din 27 de tari, respectiv: Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, China, Croatia, Elvetia, Estonia, Federatia Rusa, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Republica Ceha, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Tunisia, Turcia, Ucraina si Ungaria.
TIB este structurat pe mai multe domenii, respectiv Tooltech, Fluidtech, Electrotech, Metaltech, Salon Inginerie auto, Salon Transport si Depozitare, Salon Energetica, Salon Chimie si Petrochimie, Salon participari colective. In acest an, concomitent cu TIB se desfasora alte doua manifestari, Inventika si Salonul Cercetarii. Programul de vizitare al expozitiei este zilnic intre orele 10 si 18 si in ultima zi intre orele 10 si 16. Biletul de intrare costa 7 lei.
NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani