Cum sa-ti inmultesti banii in imobiliare?
Data publicarii: 18-09-2007 | AfaceriDaca dispui de cateva milioane bune de euro, investitiile pe piata imobiliara pot fi cele care sa ofere randamente foarte bune, ofertele in acest sens mergand de la vile de lux si pana la hoteluri aflate in zone turistice de mare atractie, noteaza Adevarul. Piata imobiliara este fara indoiala cel mai activ sector al economiei, si de aceea panta va ramane in continuare pe un trend ascendent.
Asa cum sustin si analistii imobiliari, interesul investitorilor pentru piata imobiliara autohtona este crescut, insa ceea ce ii diferentiaza unii de altii este modul in care aleg sa investeasca in acest domeniu.
La modul in care au urcat preturile, toata lumea se intreaba ce poti face cu cateva sute de mii de euro, cu alte cuvinte cu ce te alegi de acesti bani.
Venit de 7.000 de euro din chirii
Una dintre agentiile a caror paleta a ofertei ajunge chiar si pana la cinci milioane de euro pntru un singur produs achizitionat, agentia Perfect Casa, ofera cateva variante pentru posibilele investitii care pot pleca de la un parg minim de un milion de euro.
"Daca esti un om de afaceri de succes, ai o familie mare si te gandesti sa iti cumperi o vila luxoasa departe de aglomeratie, poti cheltui 1,4 milioane de euro pe o vila de 360 de mp in Sos. Nordului, spre exemplu", sustine Simona Costache, director general Perfect Casa.
Ce mai primesti de banii acestia? "Cinci dormitoare si un living de 70 mp, toate finisate de lux, o curte amenajata de 200 de mp, doua locuri de parcare in subsolul propriu si acces cu telecomanda direct in casa", mai spune Simona Costache.
Daca vrei o casa mai in centru, poti alege zone precum Floreasca sau Domenii - Casin, unde cu un buget intre 1,1 si 2,3 milioane de euro poti achizitiona vile de lux pe care le poti inchiria ulterior, asigurandu-ti un venit lunar de aproximativ 7.000-8.000 de euro.
Integral in Adevarul
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Cushman & Wakefield Echinox a asistat Kinstellar pe parcursul întregului proces de relocare a biroului în Globalworth Tower
- Studiu Deloitte: companiile imobiliare din sectorul comercial estimeaza o crestere a veniturilor in 2025
- Deloitte România a asistat investitorul imobiliar M Core Group în preluarea unui portofoliu de șapte mall-uri de la MAS PLC
- Rating VEKTOR maxim pentru comunicarea BT din 2024 cu investitorii și acționarii
- Record: Utilizatorii Revolut din România au realizat peste un miliard de tranzacții, în 2024
- Polița de călătorie standard nu acoperă accidentele survenite în timpul practicării sporturilor de iarnă
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des