Romtelecom lanseaza abonamente cu tarif unic la apelurile in retea pentru companii

Data publicarii: 17-09-2007 | IT&C

Clientii persoane juridice care se aboneaza la serviciile de voce si Internet ale Romtelecom beneficiaza in lunile urmatoare de oferte promotionale, care doresc sustinerea afacerilor companiilor mici si mijlocii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Cheltuielile pentru comunicatii (acces Internet de banda larga si voce) pot fi reduse daca se opteaza pentru unul dintre noile abonamente ClickNet. Acestea sunt disponibile la viteze de 1, 3 sau 6 Mbps. Astfel, tariful promotional lunar, fara TVA, variaza de la 7,5 euro - ClickNet 1Mbps, la 12,5 euro - ClickNet 3Mbps sau 24,5 euro - ClickNet Business 6 Mbps.

Modemul wireless SpeedTouch 585w este oferit la jumatate din pretul curent (49,5 euro, fara TVA) pentru contractele pe o perioada de doi ani sau gratuit pentru cele incheiate pe o perioada de trei ani. Acesta permite conectarea oricarui dispozitiv mobil (laptop, desktop, PDA, softphone) la Internet prin intermediul tehnologiei Wi-Fi.

"Incercam sa venim in sprijinul companiilor mici si mijlocii din Romania cu solutii stabile, flexibile, la preturi avantajoase, pe care sa se poata baza pentru dezvoltarea afacerilor si folosirea tuturor oportunitatilor pe care comunicatiile le pot oferi astazi," declara George Makowski, director executiv comercial pentru segmentul persoane juridice.

Pentru clientii care utilizeaza frecvent telefonia fixa au fost concepute patru  pachete speciale, denumite BizPack, care includ pe langa preturi speciale pentru minutele nationale in reteaua Romtelecom, si tarife reduse pentru convorbirile pe mobil, o conexiune de banda larga, precum si o solutie de gazduire web, care cuprinde un domeniu.ro, 50 MB pentru website, 5 adrese de e-mail in domeniul ales cu o capacitate totala de 250 MB. Abonamentele lunare pentru pachetele BizPack incep de la 29 Euro, fara TVA.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: