Unicredit Leasing vrea sa finanteze achizitiile de masini ale Politiei Romane
Data publicarii: 08-09-2007 | Finante-BanciUnicredit Leasing vrea sa finanteze, in 2007, programul de achizitii de autovehicule al Politiei Romane, in valoare de 150 milioane euro, si sa participe la inca trei licitatii pentru proiecte publice de retehnologizare in valoare de circa 50 milioane, a spus un oficial al firmei. Compania Unicredit Leasing este pregatita sa finanteze proiecte publice in valoare totala de circa 200 milioane, atat cat reprezinta cele patru licitatii la care va participa in perioada imediat urmatoare si care consta in achizitii de autoturisme si in retehnologizare, a precizat sursa citata.
"Cea mai importanta licitatie este organizata de Inspectoratul General al Politiei Romane (IGP) si presupune finantari in valoare de 150 milioane euro, aceasta fiind licitatia pe care mizeaza Unicredit Leasing", a declarat reprezentantul Unicredit Leasing. Celelalte trei licitatii care insumeaza, cumulat, circa 50 milioane euro urmeaza sa fie organizate de Ministerul de Interne, Ministerul Transporturilor si Ministerul Comunicatiilor si presupun investitii in retehnologizare.
Licitatia organizata de IGP vizeaza finantari pentru achizitia de autoturisme, autospeciale si autovehicule si va fi organizata la sfarsitul lui septembrie sau in luna octombrie.
Compania a inregistrat o valoare a totala a bunurilor finantate de 220,31 milioane de euro in prima jumatate a anului 2007, in crestere cu 23% fata de rezultatele cumulate ale companiilor UniCredit Leasing Romania si HVB Leasing Romania in acelasi interval din 2006.
Din data de 5 ianuarie 2007, activitatea societatii de leasing HVB Leasing Romania IFN SA a fost integrata in companie ce opereaza in Romania sub umbrela brandului Unicredit Leasing, noua companie purtand numele de Unicredit Leasing Corporation IFN SA, prin aliniere la brandul Unicredit Leasing.
NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice