CSSPP a autorizat fondul de pensii private administrat de Omniasig Pensii

Data publicarii: 07-09-2007 | Afaceri

Omniasig Pensii - societate de administrare a unui fond de pensii administrat privat, a primit din partea Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private autorizarea pentru fondul Omniforte, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Omniasig Pensii ofera clientilor sai un fond de tip echilibrat, cu un grad de risc investitional mediu. Acesta utilizeaza o gama variata de instrumente financiare, combinand instrumente ale pietei monetare (certificate de depozit, depozite bancare), instrumente financiare cu venit fix (titluri de trezorerie si de stat, obligatiuni municipale si corporatiste) si cu venit variabil (actiuni ale societatilor listate, unitati de fond).

Comisonul de administrare a contului este de 2,5 % din contributiile lunare, un comision de administrare a investitiilor de 0,05 % din valoarea contului personal si un comision de transfer de 5 % din valoarea contului, aplicabil doar in primii doi ani.

Membrii fondatori ai fondului Omniforte: Gabriela Vranceanu Firea, realizator TV si director al publicatiei "Saptamana financiara"; Eliza Erhan, Director de Retail al Millenium Bank; George Zafiu, Director Muzical al postului de radio Europa FM; Anne - Marie Mancas, Director de Investitii al Omniasig Pensii - S.A.F.P.A.P S.A. si Mircea Girbovan - Director of Sales in cadrul Telemobil S.A.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: