PricewaterhouseCoopers isi deschide un birou regional in Constanta
Data publicarii: 04-09-2007 | AfaceriPricewaterhouseCoopers va inaugura miercuri un nou birou in Constanta ce va oferi servicii de consultanta fiscala si legala pentru companii care activeaza in diverse ramuri industriale precum si in sectorul public, a anuntat compania intr-un comunicat.
Biroul din Constanta se alatura celorlalte patru birouri regionale PricewaterhouseCoopers din Bucuresti, Cluj, Timisoara si Chisinau. "Deschiderea acestui birou confirma efortul continuu al firmei de a isi urma clientii la nivel local in zonele din Romania cu potential semnificativ pentru dezvoltarea propriului business. Zona de sud est a Romaniei, cu principalul nod de transport si logistic - orasul port Constanta - poate reprezenta un potential deosebit pentru a deveni principala poarta de intrare in Uniunea Europeana a marfurilor care provin din Asia. In acelasi timp Dunarea poate reprezenta o alternativa eficienta pentru transportul de marfuri din si inspre alte state membre UE", sustine Marketing Development Manager al PricewaterhouseCoopers Romania, Simona Marinescu.
PricewaterhouseCoopers este prezenta pe piata romaneasca din 1991 avand in prezent o echipa formata din peste 600 de angajati condusi de 12 parteneri. Compania a inregistrat in Romania in anul financiar care s-a incheiat la 30 iunie 2007 o cifra de afaceri de 40,5 milioane dolari, in crestere cu aproximativ 20% fata de anul financiar anterior. Vasile Iuga, Directorul General al companiei estimeaza ca la momentul actual PricewaterhouseCoopers detine in Romania o cota de piata de aproximativ 13-15%.
Compania PricewaterhouseCoopers ofera servicii de audit financiar, consultanta fiscala si consultanta pentru afaceri, specializate pe diferite sectoare. Compania are peste 140.000 de angajati in 149 de tari.
NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani