Ce faci cu 8 milioane euro?
Data publicarii: 20-08-2007 | LifestyleMarele Premiu al loteriei va schimba cu siguranta viata celui care va ghici cele 6 numere norocoase. Lumea este plina de oferte pentru cei bogati, indiferent daca averea a fost facuta intr-o zi sau intr-o viata! Case de lux, vacante extravagante sau de ce nu, cea mai scumpa masina din lume, sunt la numai un pas, daca ai banii necesari.
Ce-i de facut cu opt milioane de euro? Greu de luat o decizie. Sigur ca va ganditi la o casa superba, la o calatorie exotica poate la masina pe care ati visat-o. Puteti insa sa investiti in propriul viitor, in educatie, sau de ce nu, puteti dona banii unor cauze caritabile!
Daca vreti sa dati o petrecere dupa aflarea vestii ca ati ghicit cele sase numere ale Loteriei puteti cumpara 50 de sticle din cea mai scumpa sampanie, Chateau Lafite din 1787! Din pacate insa, nimeni nu mai garanteaza calitatea licorii! Cu opt milioane de euro castigatorul marelui premiu isi poate lua opt automobile Bugatti Veyron, modelul cel mai scump din lume! Daca preferati masinile ieftine, de oras, puteti lua din Romania 1500 de autoturisme Daewoo Matiz, cu alte cuvinte ati putea schimba masina de doua ori pe luna, daca veti conduce 40 de ani!
Daca aveti spirit de aventura, va puteti lua un iaht sau doar inchiria unul. Cu 8 milioane castigatorul premiului Loto poate sa inchirieze yahtul Annaliesse pentru 3 luni de zile. Pentru o saptamana, pretul de inchiriere in euro este de peste 660 de mii de euro si de 94 de mii de euro pe zi.
Astfel, pentru trei luni de zile castigatorul se va bucura de propria sala de cinema, de un business center, de o pista pe care poate ateriza un elicopter.
Cu banii castigati de la Loteria Romana, puteti chiar deveni proprietarul unui yaht. Cel mai ieftin yaht, cu dotari clasice, poate fi achizitionat la pretul de 5,3 milioane euro. Daca optati pentru o investitie imobiliara, cu premiul loteriei va puteti cumpara cam opt camere in cea mai scumpa resedinta din lume, Updown Court, din Marea Britanie, care valoreaza 138 de milioane de euro si are nu mai putin de 103 camere!
Daca nu va grabiti sa cheltuiti banii, aveti sansa de a intra in clubul select al investitorilor privileigiati.
Private banking-ul este un sector in plina dezvoltare in Romania, iar la acest serviciu au acces cei cu lichiditati de cel putin 100 de mii de euro. Un cont in valoare de 8 milioane de euro iti asigura un bancher dedicat in exclusivitate. Pentru un client cu astfel de lichiditati se bat marile banci de investitii din Londra, Paris, New York, sau Tokyo. Pentru a fi siguri ca nu pierdeti banii castigati la loto, ar fi intelept sa investiti 25% din total in actiuni listate pe bursa bucuresteana si pe pietele internationale, 25 la suta in unitati de fond diversificate, 20% in obligatiuni, si 30 la suta in depozite bancare in lei si valuta.
Daca vreti sa va gestionati singur banii, aveti nevoie de un MBA, cel mai scump costa doar 125 de mii de euro si apartine celebrei universitati de la Harvard. Cu 8 milioane de euro puteti cumpara 64 de cursuri, daca va doriti sa stati atat nde mult pe bancile facultatii!
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice