Cum iti construiesti singur propriul site de prezentare
Data publicarii: 09-08-2007 | AfaceriPentru un site cu un design personalizat, cu 20 de sectiuni in care sa fie prezentate 100 - 150 de produse, formular de contact si sistem de cautare se pot investi 750 - 850 euro, noteaza Gandul. Pentru gazduirea unui site de genul acesta cu 10 adrese de email se vor plati 6 euro/luna.
Site-ul de prezentare a devenit, in ultimii ani, una dintre cele mai utilizate metode de marketing pentru mediul de afaceri, fie ca este vorba despre o companie de prima marime, sau de o afacere dintre cele mai mici. Aceasta deoarece, o simpla cautare pe net poate duce la sporirea numarului de clienti. Tocmai de aceea informatiile despre cum poate fi construit un site, cat costa, ce nu trebuie sa lipseasca si care sunt elementele care fac diferenta sunt cat se poate de cautate.
Primul pas in construirea unui site, fie ca acest lucru se face pe cont propriu, sau apeland la o firma specializata este inchirierea unui spatiu web de la un Furnizor de Servicii de Gazduire. Domeniul de internet se poate achizitiona de la RNC, autoritatea romana de domenii internet (www.rotld.ro). Domeniile .ro costa 51.26 USD fara TVA (pretul ROTLD.RO) si achizitioneaza pe viata spre deosebire de domeniile .com sau .eu care se platesc anual (~ 9USD pe an). O mare batalie se duce in acest moment pe domeniile .eu.
"Pachetele de gazduire oferite de firmele specializate au preturi de la 3USD la 40USD pe luna in functie de spatiul pe server, tehnologiile suportate si numerosi alti factori (nr. de adrese de e-mail, securitate, numar conturi FTP etc). Pentru un site simplu de prezentare pretul pentru un pachet de hosting (gazduire) nu trebuie sa depaseasca 7USD/ luna.", a declarat Cosmin Neagu, Creative Director Hass Design, care are ca obiect de activitate constructia de site-uri.
Integral in Gandul
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani