Banca Transilvania lanseaza al zecelea produs de finantare pentru IMM-uri
Data publicarii: 28-06-2007 | Finante-BanciBanca Transilvania lanseaza al zecelea produs de finantare pentru firme mici si mijlocii (IMM) cu o valoare maxima de 200.000 euro si perioada de gratie de 3 ani, timp in care clientul nu trebuie sa ramburseze bancii nimic din suma imprumutata, potrivit unui comunicat de presa al bancii.
Creditul este pentru nevoi nenominalizate, cu perioada de gratie. Firmele care contracteaza creditul au posibilitatea de a nu plati nicio suma din surse proprii in primele 12 luni, iar in urmatoarele 24 de luni se va achita lunar doar dobanda, nefiind necesara in acest timp rambursarea creditului, potrivit comunicatului.
"Ne aflam in al treilea an consecutiv in care banca lanseaza pe piata, la fiecare trei luni, cate un produs pentru intreprinzatorii locali", a declarat directorul general adjunct al bancii, Ionut Patrahau. El a adaugat ca produsul "3 ani de gratie" exista pentru ca orice om de afaceri isi doreste si imprumut de timp, pe langa bani.
Noul produs este dedicat companiilor care sunt in cautarea unor resurse financiare pentru dezvoltarea activitatii respectivei firme si, totodata, poate fi contractat de catre persoanele fizice autorizate, asociatii familiale, birouri notariale, cabinete medicale. Valoare maxima a finantarii este de 200.000 euro, echivalentul in lei si poate fi contractata pe o perioada de pana la 15 ani.
Banca Transilvania a obtinut un profit brut de 36,4 milioane lei in primul trimestru din 2007, in crestere cu aproape 19% fata de aceeasi perioada a anului trecut, datorita extinderii volumului de creditare.
Banca Transilvania a incheiat anul 2006 cu un profit net de 120,2 milioane lei, cu 21% mai mare fata de anul anterior, in conditiile in care banca s-a extins cu 126 de unitati si sucursale si a investit 93 milioane lei in 2006.
NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Colliers: Oferta redusă și creșterea chiriilor îngreunează accesul la spații moderne de birouri
- EY România: Războiul fiscal-tarifar între SUA și restul lumii - unde e România?
- Meta Estate Trust anunță un profit net de aproape 11 milioane de lei în 2024, creștere de 15%
- Studiu EY Vehicule Electrice: Încărcarea inteligentă și bidirecțională devin esențiale pentru reducerea costurilor, stabilitatea rețelei și integrarea de regenerabile
- Piata hoteliera din Romania atinge un nou maxim, inregistrand cel mai mare numar de turisti din ultimele 3 decenii
- Banca Transilvania - rezultate financiare 2024
- Grupul BCR, rezultate 2024
- Banca Transilvania și OTP Bank România au devenit o singură bancă
- Studiu Deloitte: utilizarea inteligenței artificiale generative va dubla consumul de energie electrică al centrelor de date la nivel global până în 2030
- Cushman & Wakefield Echinox a asistat Kinstellar pe parcursul întregului proces de relocare a biroului în Globalworth Tower
- Studiu Deloitte: companiile imobiliare din sectorul comercial estimeaza o crestere a veniturilor in 2025
- Deloitte România a asistat investitorul imobiliar M Core Group în preluarea unui portofoliu de șapte mall-uri de la MAS PLC
- Rating VEKTOR maxim pentru comunicarea BT din 2024 cu investitorii și acționarii
- Record: Utilizatorii Revolut din România au realizat peste un miliard de tranzacții, în 2024
- Polița de călătorie standard nu acoperă accidentele survenite în timpul practicării sporturilor de iarnă