Nokia a dezvaluit trei modele noi de telefon mobil
Data publicarii: 18-06-2007 | IT&CGrupul Nokia, care este cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a dezvaluit luni trei noi modele de telefoane mobile, precizand ca lansarea acestor modele va duce la majorarea cotei de piata pe plan global, estimata momentan la 36%, relateaza Reuters. Printre modelele lansate se numara Nokia 6267, un telefon cu abilitati multimedia ce foloseste tehnologie 3D, Nokia 3500 Classic, un model "cu stil", beneficiind de caracteristici traditionale si modelul Nokia 6121 clasic, un telefon cu abilitati de navigare mai rapida pe internet, cu optiuni de download.
Firma finlandeza a vandut in primul trimestru al 2007 aproximativ o treime din telefoanele mobile comercializate pe plan mondial, urmata indeaproape de rivalul american Motorola Inc.
Vice-presedintele Nokia pentru regiunea Asia-Pacific, Urpo Karjalainen, a declarat ca lansarea acestor trei modele va ridica pana la 26 numarul total al telefoanelor mobile noi lansate de Nokia in 2007.
"Estimam ca nivelul cotei noastre de piata pe plan global va depasi estimarile actuale de 36%", a declarat Karjalainen cu ocazia unei ceremonii din Singapore, cu putin timp inainte de lansarea targului anual de echipamente de teelcomunicatii CommunicAsia.
Nokia a mai anuntat ca a cazut de acord cu grupul malaezian MiTV Corporation privind introducerea pe piata locala a serviciilor de transmisii TV comerciale in a doua jumatate a anului 2007.
Nokia a lansat deja mai multe servicii de acest tip in anumite regiuni din Asia Pacific, precum Singapore, India, Filipine, Australia, Noua Zeelanda, Sri Lanka, Indonezia si Taiwan.
In Europa si America de Nord, grupul finlandez a realizat mai multe teste pentru introducerea tehnologiei, DVB-H (Digital Video Broadcast).
NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice