Alpha Bank Romania a inaugurat la Galati o noua sucursala

Data publicarii: Astazi, 08-06-2007 | Finante-Banci

Alpha Bank a deschis, joi, in mod oficial, sucursala din municipiul Galati, in prezenta oficialitatilor locale si a clientilor. "Sucursala de la Galati este operationala de cateva luni, insa festivitatea de inaugurare are loc acum, dupa ce am reusit sa atragem clienti", a declarat, joi, Elena Nita, PR Manager Alpha Bank Romania. Potrivit aceleiasi surse, la 31 mai, banca avea 79 de unitati functionale in tara.

La evenimentul de la Galati au participat prefectul judetului, Mihai Capra, primarul municipiului, Dumitru Nicolae, si numerosi oameni de afaceri. Din partea bancii, au fost prezenti presedintele executiv Alpha Bank Romania, Sergiu Oprescu, si directorul sucursalei locale, Silvia Gordienco.

Alpha Bank, prima banca straina care a venit in Romania dupa 1989, este parte a celui mai mare grup financiar privat din Grecia - Alpha Bank Group, cu o activitate de peste 130 de ani in domeniu. Grupul este reprezentat in Romania si prin Alpha Finance, Alpha Advisory, Alpha Leasing IFN si Alpha Insurance Brokers. Alpha Bank Romania ofera clientilor sai, persoane fizice si juridice, toate tipurile de servicii financiar-bancare. In prezent, compania se situeaza in topul primelor zece banci din tara. Conform planurilor de dezvoltare organica, reteaua Alpha Bank Romania va ajunge la 300 de puncte de vanzare pana in anul 2010.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: