Salariul primarului general al Bucurestiului este de 6.245 lei
Data publicarii: 12-05-2007 | HR/CariereCel mai mic salariu din Primaria Capitalei, de 461 de lei, este cel al unui angajat fara studii superioare (portar, pompier, telefonist, paznic sau curier), iar cel mai mare, de 6.245 de lei, cel al primarului general, potrivit Regulamentului de Organizare si Functionare (ROF) al Municipalitatii.
Potrivit Regulamentulului de Functionare si Organizare al Primariei Capitalei (ROF) adoptat, joi, de consilierii municipali, portarii, bufetierii, pompierii, paznicii, telefonistii si curierii sunt cei care au cel mai ic salariu din primarie, in timp ce primarul general, care are insa studii superioare, castiga de aproape 14 ori mai mult.
In top, dupa primarul general, se mai afla viceprimarii Capitalei, cu cate 5.212 de lei, directorii executivi de la directii, sefii de servicii, cat si o parte a consilierilor si a inspectorilor superiori, cu 2.933 de lei.
Primaria Capitalei, are, in momentul de fata 1.619 angajati.
Primarul general al Capitalei anunta, la inceputul anului, ca, prin adoptarea ROF si a organigramei de functionare, Primaria Capitalei va intra intr-un proces de restructurare, prin care se urmareste "eficientizarea serviciilor si crearea unei cat mai bune structuri de functionare".
In opinia lui Videanu, pentru ca "Primaria Municipiului Bucuresti sa ajunga la performanta" vor fi introduse atat criterul de performanta, cat si criterii de motivare pentru angajati. "Cel care tine pasul cu primaria ramane, cel care nu, e liber sa plece, cei care nu vor raspunde cerintelor nu vor ramane sa lucreze la aceasta institutie ", explica Videanu. Evaluarea personalului va fi facuta atat de companii specializate, dar si de directia de specialitate din cadrul Municipalitatii.
Modul in care este organizata administratia va fi, de asemenea, schimbat, iar cel care va numi noii directori sau secretarul general va fi Adriean Videanu, insa cel care va lua decizia finala este Consiliul General al Municipiului Bucuresti.
NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Cushman & Wakefield Echinox a asistat Kinstellar pe parcursul întregului proces de relocare a biroului în Globalworth Tower
- Studiu Deloitte: companiile imobiliare din sectorul comercial estimeaza o crestere a veniturilor in 2025
- Deloitte România a asistat investitorul imobiliar M Core Group în preluarea unui portofoliu de șapte mall-uri de la MAS PLC
- Rating VEKTOR maxim pentru comunicarea BT din 2024 cu investitorii și acționarii
- Record: Utilizatorii Revolut din România au realizat peste un miliard de tranzacții, în 2024
- Polița de călătorie standard nu acoperă accidentele survenite în timpul practicării sporturilor de iarnă
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des