Navigare GPS cu telefonul mobil prin Vodafone Navigator
Data publicarii: 03-04-2007 | IT&CVodafone Romania lanseaza Vodafone Navigator, prima solutie de navigare GPS disponibila pe telefonul mobil pentru utilizatorii din Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Vodafone Navigator le permite clientilor sa utilizeze telefonul mobil si ca dispozitiv de navigare, atunci cand calatoresc cu masina, in Romania si in alte 18 tari / teritorii europene.
Cu Vodafone Navigator, clientii pot accesa cu usurinta, direct de pe telefonul mobil, harti digitale de inalta calitate, pentru a-si identifica locatia in orice moment. Solutia permite utilizatorilor sa caute si sa vizualizeze o locatie pe harta, sa identifice traseul pana la un punct de interes sau o adresa, sa calculeze distanta pana la destinatia dorita, sa indice cea mai rapida sau cea mai scurta ruta intre doua locatii.
"Vodafone Navigator este un serviciu inovativ care ofera, atat clientilor individuali, cat si celor din mediul de afaceri, o solutie de navigare bazata pe GPS usor de utilizat. Este un instrument foarte util pentru persoanele care calatoresc mult, in Romania si in Europa. Ne bucuram sa oferim acest serviciu in premiera pe piata romaneasca si speram sa aduca beneficii maxime clientilor nostri", a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.
Vodafone Navigator ofera utilizatorilor romani posibilitatea de a consulta sute de harti de inalta calitate, inclusiv rute pentru trecerea frontierelor. In plus, clientii Vodafone pot accesa o baza de date extinsa, care cuprinde peste 13.500 de puncte de interes, organizate in categorii precum hoteluri, restaurante, benzinarii, sucursale bancare.
Vodafone Navigator poate fi utilizat ca instrument de ghidare pe rutele nationale si internationale, oferind instructiuni vocale si vizuale pe traseu, pana la destinatia selectata. Asistenta vocala si meniul aplicatiei sunt disponibile in limbile romana si engleza.
Solutia Vodafone Navigator utilizeaza un dispozitiv GPS (Global Positioning System) care receptioneaza coordonatele necesare de la sateliti si le transmite catre telefonul mobil, prin Bluetooth. Astfel, utilizatorul poate sa acceseze si sa vizualizeze, direct pe telefonul mobil, hartile online, gazduite pe un server central.
Vodafone Navigator este disponibil abonatilor Vodafone pentru un tarif lunar de 8 USD,
care permite accesarea hartilor Romaniei (tariful include traficul national GPRS). Pentru a putea accesa si hartile tarilor europene, la tariful national al serviciului se adauga un tarif lunar de 5 USD si costurile aferente traficului GPRS generat in roaming.
Serviciul de navigare GPS este activat automat, odata cu achizitionarea dispozitivului GPS. Costul dispozitivului GPS este de 79 USD, aplicatia fiind usor de instalat pe telefonul mobil.
Solutia Vodafone de navigare GPS este compatibila cu 42 de telefoane mobile, dintre care amintim: Nokia E61, Nokia N70, Nokia 73, Nokia E50, Sony Ericsson V630i, Sony Ericsson W800i, Sony Ericsson K800i, Motorola E1070 si Motorola V3X.
Serviciul este disponibil in roaming in urmatoarele tari / teritorii europene: Germania, Spania, Italia, Danemarca, Franta, Anglia, Elvetia, Suedia, Scotia, Portugalia, Norvegia, Irlanda de Nord, Olanda, Luxemburg, Ungaria, Cehia, Belgia si Austria.
Vodafone Navigator poate fi achizitionat incepand de astazi in toate magazinele Vodafone Romania din tara, precum si prin reprezentantii de vanzari directe ai Vodafone Romania.
Redactia BankNews.ro
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani
- Stefanini Group îl numește pe Farlei Kothe în funcția de CEO pentru America de Nord, EMEA și APAC
- Punct de vedere EY România: Utilizarea Inteligenței Artificiale de către autoritățile fiscale: avantaje, riscuri și provocări
- OMV Petrom finalizează tranzacția cu Jantzen Renewables pentru achiziționarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Libra Internet Bank finanțează cu 7,5 milioane de euro construcția unui parc fotovoltaic de 23,1 MW în Teleorman