Bank Austria Creditanstalt a rectificat anuntul de cumparare a titlurilor Flamingo
Data publicarii: 03-04-2007 | Finante-BanciBank Austria Creditanstalt (BA-CA) a rectificat anuntul de cumparare a unui pachet de 5 milioane de actiuni Flamingo International (0,64% din capitalul societatii), pentru care a platit 1,85 milioane lei, si a anuntat vanzarea pachetului respectiv de actiuni. Initial, Bank Austria Creditanstalt anuntase cumpararea a 5 milioane de actiuni pentru suma de 1,85 milioane lei intr-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.
Bank Austria Creditanstalt, detinuta de grupul Unicredit si actionar majoritar la bancile HVB Tiriac si Unicredit Romania, a vandut actiunile Flamingo la pretul de 0,37 lei pe actiune.
Pe 28 februarie, Bank Austria Creditanstalt a raportat o detinere de 14,53%, dupa vanzarea a 3,9% din actiunile Flamingo, pentru suma de 10,64 milioane lei (3,2 milioane euro). In ultima luna, BA-CA a raportat vanzarea a 15,84 milioane actiuni, reprezentand 2% din capitalul social al Flamingo International, ceea ce reduce pana la 12,53% participatia BA-CA la Flamingo.
Tot la sfarsitul lunii februarie, Flanco Holding a anuntat vanzarea unui pachet de 14,44% din capitalul social al companiei Flamingo International in urma unei tranzactii speciale, in valoare totala de 36 milioane lei (10,7 milioane euro).
Flamingo International SA a afisat pe 2006 o pierdere de 12,9 milioane lei, din cauza consolidarii grupului dupa preluarea companiei Flanco, dupa ce in anul precedent compania a obtinut un profit de opt milioane lei. Cifra de afaceri a companiei a scazut cu 6,3% pana la 193,7 milioane lei fata de anul anterior, cand a afisat afaceri de 206,8 milioane lei.
Capitalul social al companiei este de 77,9 milioane lei, divizat in 779 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Principalul actionar al companiei este Dragos Cinca, detine in urma acestor raportari un pachet de aproape 29% din capitalul social, iar fondul de investitii QVT detine 10,22%.
NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice